vineri, 8 iunie 2012

Transformers

Michael Bay renunta la filmele cu roboti dupa 5 ani si 2.6 miliarde de $: cum va arata ultimul sau film Transformers

Regizorul american Michael Bay e decis sa faca al patrulea film din seria Transformers, insa a anuntat ca acesta va fi ultimul din franciza regizat de el si va avea o distributie complet noua.
Michael Bay renunta la filmele cu roboti dupa 5 ani si 2.6 miliarde de $: cum va arata ultimul sau film Transformers
Al treilea film din serie, Transformers: Dark of the Moon a marcat finalul unei ere, dupa ce starul francizei Shia LaBeouf si restul distributiei i-au spus adio lui Optimus Prime si restul robotilor.

Regizorul de 47 de ani le-a povestit celor de la Los Angeles Times care sunt intentiile sale cu privire la al patrulea film, care momenten nu are un titlu.


"Regizorul ne-a dezvaluit ca al patrulea film va avea o distributie total noua si ca robotii vor fi restilizati, vor suferi modificari. Mai mult, Bay a declarat ca acesta este ultimul film din serie regizat de el, dar ca pregateste seria pentru urmatorul regizor care o va prelua" scriu cei de la Los Angeles Time, care au stat de vorba cu regizorul la deschiderea parcului de distractii Transformers: The Ride 3D.


Dupa ce Shia LaBeouf a declarat hotarat ca nu se mai intoarce, presa straina deja a speculat cateva nume pentru eroul principal. Cel mai vehiculat nume este cel al lui Jason Statham, insa sansele sunt foarte mici ca actorul din seria Transporter sa se implice in acest proiect.

Seria Transformers s-a lansat in 2007, e alcatuita din 3 filme in acest moment si a strans incasari de 2.6 miliarde de dolari la nivel mondial. Shia LaBeouf  a devenit unul dintre cele mai populare staruri de box-office, iar Megan Fox  care a jucat in primele doua pelicule, a devenit peste noapte una dintre cele mai dorite actrite din lume. Fanii se intreaba daca retragerea lui Michael Bay ar putea sa o aduca inapoi in serie pe frumoasa actrita de 26 de ani Megan Fox. Anul trecut, inlocuitoarea sa, modelul Rosie Huntington-Whiteley i-a dezamagit crunt pe fani.

In 2010, Steven Spielberg a cerut in mod special ca Megan Fox sa fie concediata si sa nu mai apara in cel de al treilea film “Transformers”, dupa ce aceasta a facut comentarii nepotrivite la adresa regizorului francizei, Michael Bay pe care l-a facut nazist. Producatorii nu au iertat-o nici pentru ca a criticat  filmele Transformers.




Transformers 4 urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA pe 27 iunie 2014. Pentru acest film producatorul Steven Spielberg si regizorul Michael Bay se vor intoarce la carma francizei. Desi Paramount Pictures si Hasbro  planuiesc si al cincilea film din serie, Bay nu va mai fi regizor.

In 2007, Transformers  inspirat din jocurile Hasbro a creat un adevarat fenomen si a strans incasari la nivel mondial de 700 de milioane de dolari. Filmul a lansat cariera unuia dintre cei mai talentati tineri actori, Shia LaBeouf, si a transformat-o intr-un sex simbol pe Megan Fox. Michael Bay, numit regele blockbusterelor, isi demonstra maestria la capitolul efecte speciale.

In 2009, a urmat Transformers: The Revenge of the Fallen, care  a depasit incasarile primului film, ajungand la 837 de milioane de dolari. Desi nu a fost la fel de bine primit de critici si este considerat cel mai slab din serie, al doilea film a fost mai bine realizat la nivel vizual si le-a oferit spectatorilor o aventura intr-o lume dominata de roboti gigantici care iti taie rasuflarea la orice aparitie.







In 2011, Michael Bay a optat pentru 3D in realizarea celui de al treilea film din franciza, Transformers: Dark of the Moon iar colaborarea dintre Bay si Spielberg a dat roade inca o data.

Transformers: Dark of the Moon a reusit sa treaca de 1 miliard de dolari la incasari. Fara Megan Fox, dar cu o alta frumusete rapitoare, Rosie Huntington-Whiteley, Shia LaBeouf a continuat aventura alaturi de Optimus Prime si Bumblebee impotriva inamicilor, Decepticonii.      



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu