duminică, 20 mai 2012

Matthew Fox

Matthew Fox, starul serialului Lost a suferit o transformare fenomenala: actorul a ajuns de nerecunoscut in filmul Alex Cross

Ce s-a intamplat cu el? Aceasta a fost reactia fanilor americani dupa ce au vazut primele imagini din thrillerul "Alex Cross", un film regizat de Rob Cohen ce va fi lansa in luna octombrie.
Matthew Fox, starul serialului Lost a suferit o transformare fenomenala: actorul a ajuns de nerecunoscut in filmul Alex Cross
Starul serialului Lost a suferit o transformare a corpului fenomenala: actorul de 45 de ani a slabit enorm, insa impresioneaza cu muschii pe care i-a dobandit in urma unui program spartan de pregatire. Matthew Fox este personajul negativ al filmului,  insa fanii au avut nevoie de secunde bune pentru a-l recunoaste.


Actorul va juca rolul unui luptator MMA iar distributia filmului ii mai cuprinde pe Tyler Perry, Edward Burns, Rachel Nichols si Jean Reno.


Filmul este o adaptare a cartii lui James Patterson "I, Alex Cross", iar actorul Tyler Perry joaca rolul titular al detectivului care a fost interpretat de Morgan Freeman in celelalte ecranizari - Kiss the Girls si Along Came a Spider.




Alex Cross (Tyler Perry) si partenerul sau Tommy Kane (Ed Burns) pornesc pe urmele criminalului Michael Sullivan (Matthew Fox). Cand Cross il opreste pe acestea din uciderea uneia din victimele sale, criminalul decide sa o ucida pe sotia detectivului intr-un stil foarte sadic.

Matthew Fox a devenit celebru gratie rolului Jack Shephard din serialul de televiziune de succes "Lost: Naufragiatii". El a mai jucat in filme precum "Asii din maneca/ Smokin' Aces" (2007) si "Fiecare vede altceva/ Vantage Point" (2008). Dupa ce a luat o pauza de 2 ani, Matthew Fox (Jack) revine in 2012- 2013  in 3 filme, printre care  filmul horror "World War Z", in care joaca alaturi de Brad Pitt si drama "Emperor" unde apare alaturi de Tommy Lee Jones.

Nominalizat la Globul de Aur pentru rolul din Lost, Matthew Fox a fost desemnat de revista People unul dintre cei mai frumosi barbati din lume in 1996.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu